Meer informatie 11 augustus

Hallo iedereen,
We zijn een heel eind met de voorbereidingen en kunnen nu gelukkig ook wat details van deze dag met jullie delen.
Het zal sowieso anders zijn dan je van ons gewend bent. Wat het zelfde is gebleven is de gezelligheid en dat het superleuk beloofd te worden.
Wie:
Voor alle kinderen in de basisschool leeftijd Groep 1 t/m 8
Wat:
Water, zand, luchtkussens, muziek
We hebben activiteiten die speciaal voor de kleuters zijn en activiteiten voor de oudere kinderen.
Waar:
Het evenemententerrein in de Bocht
Waarom:
Een hele week is niet meer haalbaar maar dit kan binnen de richtlijnen mbt COVID-19
Waarmee:
Met jullie en met alle vrijwilligers (die we nog een beetje moeten ronselen)
Hoe:
Het terrein is op 11 augustus open van 10.00 uur tot 16.00 uur. Er zal geen gezamenlijke start of einde zijn. Als KVW hebben we begeleiding bij de verschillende activiteiten. Er zijn geen groepjes zoals je gewend bent dus er is ook geen begeleiding in die zin. Het is voor ons nu niet mogelijk om in de gaten te houden wie er het terrein op komen of wie (even) weg gaat. Zorg dus dat je dit goed met je ouders/ verzorgers afspreekt.
Het terrein zal zo worden ingedeeld dat ouders, opa’s, oma’s, oudere broers/ zussen etc kunnen kijken en genieten van de gezellige sfeer op het terrein.
Een aantal activiteiten zijn met water dus zorg voor gepaste kleding en vergeet niet een handdoek mee te nemen. Neem ook een lunchpakketje mee voor als je honger en dorst krijgt. Wij zorgen voor een plek waar je je spullen kunt neerleggen.
Om dit alles in goede banen te kunnen leiden vragen we jullie om je op te geven voor deze dag zodat wij weten hoeveel kinderen we kunnen verwachten. Opgave kan door een mailtje te sturen naar secretariaat@kvwmilheeze.nl met daarin je naam en de gegevens van degene die we op die dag kunnen bellen (en dus ook bereiken!!) mocht dat nodig zijn.
Let op! mocht je op de dag zelf ziekteverschijnselen hebben dan kun je helaas niet naar het evenemententerrein komen. Dat geld ook voor de mensen die willen komen kijken. Deze dag kan alleen maar gebeuren wanneer we allemaal verstandig omgaan met de ruimte die we hebben om dit mogelijk te maken.
OPROEP!
We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die ons op deze dag kunnen helpen als begeleiding van de activiteiten. Opgave hiervoor kan ook via secretariaat@kvwmilheeze.nl.
Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Terug naar het nieuwsoverzicht