Aangepaste tijden 11 augustus ivm de warmte

LET OP! LET OP! LET OP!

Aanpassing programma in verband met het warme weer.

We zijn vandaag met de eerste voorbereidingen op het evenemententerrein begonnen. Daar werd al snel duidelijk dat de temperatuur van komende dinsdag voor extra uitdagingen zorgt.

We hebben besloten de tijden aan te passen:

 

Start om 09.00 uur

Einde om 14.00 uur met wat lekkers.

 

We voorzien in onbeperkt drinkwater maar neem ook zelf wat lekkers te drinken mee en vergeet je lunchpakket niet. Zorg dat je goed ingesmeerd bent tegen de zon. Misschien is het handig om een petje of hoed mee te nemen zodat de zon niet steeds op je hoofd brand. Er is een half-schaduw plek ingericht waar je kunt zitten en je spullen kunt neerleggen.

Over het terrein verspreid staan waterpunten waar je kunt afkoelen.

Aan alle fans van de kinderen die willen komen kijken raden we aan om eigen schaduw mee te nemen in de vorm van een hoofddeksel of paraplu of elke andere creatie die schaduw biedt. Vergeet niet om zelf drinken mee te nemen, er is voor kijkers geen drinken.

We willen nog een keer benadrukken dat we het deze keer anders moeten aanpakken dan jullie van ons gewend zijn. Er zijn GEEN groepjes waarin de kinderen worden ingedeeld. Er is op het terrein bij elk onderdeel begeleiding die de kinderen bij dat onderdeel in de gaten houdt. Er is dus geen groepsbegeleiding die continu zicht heeft op dezelfde groep kinderen.

 

Voor diegene die zich als vrijwilliger hebben opgegeven: 8.30 uur verzamelen op het evenemententerrein!

Terug naar het nieuwsoverzicht