Ondersteuning KVW door Rotary Gemert-Bakel/Laarbeek

Rotary Gemert-Bakel/Laarbeek organiseert regelmatig activiteiten die gericht zijn op leefbaarheid en verbinding, kennisoverdracht, vermaak en/of ondersteuning. Daarbij wordt regelmatig geld ingezameld waarmee ze goede doelen in de regio sponsoren.
Met hun jongste initiatief “Plukgeluk” wordt geld ingezameld voor de kindervakantieweken en zonnebloemafdelingen in de kernen van Gemert-Bakel en Laarbeek.
We brengen dit mooie initiatief graag onder jullie aandacht en zijn bijzonder blij met de ondersteuning van Rotary Gemert-Bakel/Laarbeek.
Wij wensen iedereen veel plukgeluk!
www.plukgeluk.eu

Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen en de tekst 'Plukgeluk EU! HEDDE 'T GEHEURD? NIEUW Een goede doelen pluktuin Koop 1m2 akker voor 10 euro en pluk deze zomer e eigen boeketten via Plukgeluk EU Op de Hei Waar? Marighout/Beek en Donk Waarom? Omdat de opbrengst volledig naar goede doelen n Laarbeek en Gemert Bakel gaat! Bestel via de website Plukgeluk EU je eigen m2 en maak jezelf en andere mensen blij. Plukgeluk. EU een activiteit van Rotary Gemert Bakel /Laabee Rotary WWW.PLUKGELUK.EU'

Terug naar het nieuwsoverzicht