Start KVW 2021

We staan aan de vooravond van de start van de KinderVakantieWeek Milheeze 2021. En wel de 50e editie!
We hebben de afgelopen dagen de laatste voorbereidingen getroffen en zijn klaar voor een knallende start op maandag 23 augustus.
We verwachten de kinderen op tijd op het kerkplein zodat we om 9 uur kunnen beginnen aan de leukste week van het jaar.
Vanwege de geldende CORONA maatregelen gaan een aantal dingen anders dan dat de meesten normaal van ons gewend zijn:
– Er is een scheiding tussen deelnemers/medewerkers KVW en de kijkers;
– Ouders/ verzorgers kunnen de kinderen niet tot aan het groepje zelf bij de leiding begeleiden. We hebben daarvoor een “Kiss & Ride” constructie. Deze is maandag ingericht langs de weg Zonnehoek (bij het kerkplein). Het is de bedoeling dat u hier afscheid neemt en de kinderen zelfstandig naar hun groepje laat lopen. De kinderen die nog enige begeleiding nodig hebben zullen door medewerkers van KVW worden begeleid naar hun groep.
– We vragen iedereen die niet een actieve rol heeft in de activiteiten, weg te blijven van het activiteitenterrein. Ga in ieder geval niet het terrein op maar vraag anders een van de medewerkers om uw boodschap door te geven aan degene die u wilt bereiken;
– Kijken is alleen mogelijk vanaf een afstand buiten het activiteitengebied. Als KVW zijn we al druk met de activiteiten zelf en we doen een dringend beroep op uw eigen verantwoordelijkheid om overal de geldende corona-maatregelen in acht te nemen. Denk aan de 1,5 meter afstand etc.
– Leden van de KVW werkgroep zijn deze week ook belast met de handhaving van de extra corona-maatregelen. We vragen u gehoor te geven aan hun verzoeken om de handhaving zo goed mogelijk te kunnen regelen;
– Alleen wanneer iedereen meewerkt, kunnen we voldoen aan de voorwaarden om deze fantastische week door te mogen laten gaan! We hebben ieders medewerking hard nodig.
Voor komende maandag nog even een reminder:
– trek oude kleren aan, we gaan oa met verf werken en dat gaat niet altijd zonder spatten;
– de lunch maandag wordt verzorgd met medewerking van de Dagwinkel. Je hoeft dus geen lunch mee te nemen!
– kom op tijd zodat we iedereen vóór 9 uur door de Kiss & Ride zone kunnen loodsen
Maandag staat er dus geen papiercontainer!! Zegt het voort
Kan een afbeelding zijn van binnen
Terug naar het nieuwsoverzicht